Welkom Gast - Inloggen

Flevo ICT - De Dieze 26 - 8253 PS Dronten - +31(0)321 386 230

Computer met Windows XP, hoe nu verder...

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows XP, hoe zit dat nu? Kunt u nog wel blijven werken op uw oude vertrouwde systeem? Vanaf april 2014 zal Microsoft geen ondersteuning meer geven op uw systeem, er zullen geen nieuwe updates meer beschikbaar worden gesteld. En mag het ook! Windows XP heeft na jaren trouwe dienst nu een goede opvolger met Windows 7 of Windows 8.

Uw computer zal natuurlijk niet stoppen met werken in Mei, echter is het wel verstandig om na te denken over een opvolging. Hier denken wij natuurlijk graag over mee!

Met de leverancier KPN biedt Flevo ict B.V. u zakelijke glasvezelverbindingen (KPN FTTO) tegen gunstige tarieven. De Autoriteit Consument & Markt (ACM - voorheen OPTA) heeft onderzoek gedaan naar de transparantie van de dienst en de aangeboden tarieven.

Computernetwerken vragen systeembeheer. Met de introductie van kantoorautomatisering lijkt het werk de pan uit te rijzen. Veel bedrijven hebben hun ICT kosten zien ver10voudigen. In de ICT is de druk om te besparen groot. 85% van de Nederlanders ziet een papierloos kantoor als een realistisch vooruitzicht(tegen 38% van de Duitsers). Hoe kan ICT helpen om de manier van werken te veranderen? Is de nieuwe generatie de voortrekker?

3 jaar nadat webhosting en domeinnaam registratie mogelijk werd via Flevo ict heeft Arend Jan met zijn Flevo ict een vernieuwend concept voor alle ondernemers opgezet... Flevo Office 4.1

31-05-2011 Het nieuwe Windows besturingssysteem Windows 8 komt in 2012 op de markt. Dit zegt Steve Ballmer, ceo van Microsoft, tijdens de Microsoft Developers Conference voor Japanse softwareontwikkelaars in Tokyo. Analisten hadden al eerder verwacht dat Windows 8 in 2012 beschikbaar zou komen, maar nu wordt dat ook officieel bevestigd.

Bondgenoot, compagnon, maat, medestrijder; het zijn zomaar wat synoniemen voor het woord ‘partner’. Nu blijkt het in de praktijk niet altijd even eenvoudig om de juiste partner te vinden en/of te houden. Welke criteria stelt u bijvoorbeeld aan een partner en welke criteria stelt een partner aan u? Het is belangrijk om voorafgaand aan een eventuele relatie de juiste kritische vragen te stellen om in de toekomst teleurstelling te voorkomen.

Als assistent van Wilbert Wortel speel ik graag een sleutelrol bij het bedenken van slimme IT-oplossingen. Oplossingen die altijd gericht zijn op onze kernactiviteiten: automatisering, telecom en beveiliging. Als het gaat om beveiliging laten wij –namens u – graag geautoriseerde gebruikers op uw netwerk toe; indringers daarentegen weigeren wij op nietsontziende wijze de toegang. Inmiddels openden wij voor tal van professionele organisaties met slimme sleutels de virtuele deuren naar succes.

28-05-2011  De smartphone blijkt absoluut onmisbaar voor mobiele werkers; ruim eenderde (35 procent) van de mobiele werkers checkt zelfs na het wakker worden direct zijn smartphone, nog voordat hij of zij zich aankleedt of ontbijt.

Mijn naam is ArendJan te Velde en ik ben op zoek naar een praktische ICT'er. Voor de uitbreiding van ons team zoeken we een ervaren ICT engineer. Kennis en ervaring in de ICT is een vereiste.